0478 39 12 17 | info@demeyfassaert.be |

Op zoek naar rustieke bouwmaterialen? Contacteer ons vandaag nog.

Over ons

Onze naam verwijst naar Hilaire De Mey en Maria Fassaert, de grondleggers van het bedrijf die sinds 1977 gevestigd waren in Koewacht. Toen de firma in 2000 werd overgenomen door Raf De Keersmaeker en Ingrid Maes, betekende dit tevens de verhuis van Koewacht naar Beveren. Aanvankelijk lag de nadruk op de aan- en verkoop van recuperatiestenen, oude Franse vloeren, Boomse tegels en plavuizen. Door de jaren heen is de klemtoon steeds meer beginnen te liggen op het recupereren en verhandelen van oude gevelstenen (machinestenen, klampstenen, paepstenen,...) en blauwe en rode Boomse pannen. Later is ons assortiment nog verrijkt met onder meer Bourgondische tegelpannen en kleiklinkers.

Aangezien de toekomst van ons bedrijf gegarandeerd is, zijn we volop bezig met de aanleg van een splinternieuw terrein verderop in het Doornpark te Beveren. Eens we daar gevestigd zijn, zullen we u een nog mooier decor kunnen bieden, waarin het authentieke karakter van onze rustieke bouwmaterialen nog meer tot zijn recht kan komen.

 

 

Transport

Onze naam is al jarenlang een begrip in de streek, in de eerste plaats door de onberispelijke kwaliteit van de materialen, maar zeker ook door onze vlotte service. Via onze eigen transportfirma kunnen wij u een leveringstermijn binnen de zeven dagen garanderen.   

 
Contacteer ons
Ik verklaar mij akkoord met de privacy statement. *
Dit veld is verplicht.
Verzend
* Verplicht in te vullen